Lentekriebels en bijkomend leed!

Het is eindelijk zover: het is lente! We hebben al prachtige dagen achter de rug. Prachtige dagen die we door konden brengen in de tuin met een lekker kopje koffie of thee en een goed boek. Tijd die we normaliter niet hadden doordat we altijd druk in de weer zijn. Maar niet nu. Nu staat de wereld even stil. Alles waar we ons in de lente zo op hadden verheugd, kan nu even niet. Maar er kan nog zoveel wel! Laten we ons daar lekker op focussen. Laat die lentekriebels toe en geniet dit jaar van de lente, zoals je nooit eerder hebt gedaan.

Melkflessen stay at home too!
Er is één heel belangrijke dag tijdens de lente. Welke? Rokjesdag! De eerste dag van het jaar dat die benen eindelijk weer lekker bloot kunnen. Sommige vrouwen hebben geluk en hun benen zijn op deze dag meteen good to go! Bij mij gaat dat toch even anders. Na een lange herfst en winter zijn mijn benen getransformeerd in melkflessen. Rokjesdag gaat voor mij dan ook gepaard met schaamte en ongemak. Maar niet dit jaar! Nu we minstens tot 1 juni gekluisterd zitten aan huis, hebben mijn benen even wat meer speling om op level te komen. Heb jij ook melkflessen? Dan heb ik de ultieme tip voor jou! Bij elk zonnestraaltje plof je meteen neer in de zon, stroop je je broek op en gun je die witte benen wat kleur.

Een rokje op maat
Oké laten we gewoon heel eerlijk zijn. Door de stay home regels ben ik gewoon eigenlijk altijd thuis. Hartstikke goed, want dat moet natuurlijk ook. Maar ik zou natuurlijk dagelijks een rondje kunnen rondlopen of een lekkere work-out via Youtube kunnen doen… Maar die bank. Die bank ziet er zo verleidelijk uit. Lekker bakje chips erbij en ja hoor de enige spieren die ik train zijn die van mijn arm. Van het bakje naar mijn mond en uiteindelijk naar mijn kont. Ik doe mijn best hoor, maar soms is je best doen gewoon niet goed genoeg. Nieuwe rokjes in maatje quarantaine zijn dan wel mooi meegenomen. Goed nieuws: alle rokjes op Constyle.nl hebben nu 15% korting. Gebruik daarvoor de code ZOMER15. Voor geluksvogels die dezelfde maat nog hebben of zelfs een maatje minder is het ook echt het kijken waard. Er zitten echt fantastische musthaves tussen!

Rocken met dat rokje
Wanneer je eindelijk weer de straten onveilig kan maken met je sexy legs, wil je natuurlijk wel met de juiste outfit naar buiten komen. Het is niet dat je een paar jaar opgesloten zat in je huis. Het jeans rokje is een echte aanrader! Waarom? Je kan hem het hele jaar door dragen. Combineer het rokje in de zomer met leuke dadsneakers en een t-shirt. En in de winter mix and match je dit item met een oversized sweater, donkere panty of maillot en bikerboots. Lekker multi inzetbaar!

Stay home, stay safe en stay fashionable!

Groetjes van Dagmar (vanuit huis)