Dagmar: de Constyle Fashionista

Hi online shopper!

Je zal mij hier wel vaker tegenkomen met tips and tricks om het beste uit je gaderobe te halen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kroost. Maar wie is die mix and match adviseur nou eigenlijk?

Mijn naam is Dagmar Ochse en ik ben 32 lentes jong. Aangezien de volgende lente al op ons staat te wachten, tik ik bijna de 33 aan. Nu we mijn leeftijd hebben gehad, gaan we over op de echt belangrijke info. Cause age ain't nothing but a number, right? Ik heb een decennia geleden een Bachelor behaald in Media, Informatie en Communicatie met een specialisatie gericht op schrijven en redigeren. Schrijven is gewoon mijn ding en ik haal daar erg veel energie uit. Dat heb ik ook met fashion! Dit had ik van jongs af aan al. Het begon bij een verkleedkoffer, die ik een aantal jaar later inruilde voor een cursus ‘Kleding naaien voor beginners’. Vervolgens zijn we weer een aantal jaar verder en heb ik een kledingkast die uitpuilt met kleding en accessoires in alle stijlen die je maar kan bedenken.

Aan mijn outfit kan je precies zien hoe ik me voel en dat spreekt me ook zo aan in fashion. Het leuke van fashion is dat je jezelf kan omtoveren in de persoon die je wilt zijn. Met killer heels, een mooie pantalon en een colbertje aan ben je opeens de boss lady op werk die alles wel even regelt. Voor elke dag een andere look. Want je bent niet maar één look, je hebt heel veel verschillende rollen en kanten.

Net als ik… Ik ben een moeder van een 7-jarige zoon, voetbalvrouw (van mijn zoon), zus, dochter, tekstschrijver als zzp'er, collega in loondienst, een vriendin die altijd graag cocktails gaat drinken, de avonturier die graag op vakantie gaat, foodie, de fitgirl, de girl die altijd smoesjes verzint om niet te hoeven sporten en de bankhanger met een zak chips op schoot. Zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Zit je een keer met een fashionblunder of weet je niet hoe je leuke combi's kan maken. I'm here to help you!